C/ CA L’ALEGRE DE DALT, 55 BIS

08024 BARCELONA

TEL. +34 932 015 787

C/ CA L’ALEGRE DE DALT, 55 BIS

08024 BARCELONA

TEL. +34 932 015 787

SOBRE NOSALTRES

Apreu és una empresa de disseny i construcció amb seu a Barcelona, que opera principalment a Espanya i Portugal, podent gestionar obres en altres llocs, estant sempre al servei dels seus clients.

Apreu està format per un equip de professionals compost per Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers i Interioristes, amb una dilatada experiència en la concepció, valoració, planificació, gestió i execució d’obres en preu, termini i qualitat.

Apreu col·labora amb equips d’arquitectes de nivell nacional i internacional, buscant sempre l’excel·lència del disseny per a aconseguir la màxima expressió dels espais.

Apreu és garantia de qualitat. El control sobre el disseny i l’execució de tot procés constructiu implica uns acabats que no deixen indiferents als seus clients.

ELS NOSTRES CLIENTS

Aquestes són algunes de les marques amb les quals portem anys treballant, encara que hi ha moltes empreses i clients particulars que no apareixen aquí, que també han dipositat la seva confiança en la qualitat del treball de Apreu .

AMAZON

ACCURACY

BALENCIAGA

BULGARI

CAVA CAKERY

COSTA COFFEE

DIOR

G4

GUCCI

IWC

KOROSHI

MITSUBISHI

MONCLER

LORO PIANA

LOUBOUTIN

LOUIS VUITTON

PANERAI

PAXTON

POKE HOUSE

PUMA

RABAT

RIMOWA

ROLEX

SUAREZ

THUYA

TOUS

UNDIZ

SERVEIS

 • Sempre d’acord amb els objectius financers, de temps i qualitat finals, els nostres serveis abasten totes les fases constructives d’un projecte.
 • Treballem sota cànons de durabilitat, a través del diàleg constant amb els diferents gremis.

 • El concepte de gestió integral és l’origen de es el origen d´ Apreu D&B.
 • Els clients necessiten col·laboració per a aconseguir que els seus plans de desenvolupament puguin realitzar-se en un termini i cost raonable
 • Unificar el disseny i la construcció sempre comporta agilitat i reducció de riscos en la bona fi de l’operació, ja que es redueixen els responsables; la informació és més fluida atès que les decisions tècniques participen de la inquietud de l’execució i del seu cronograma.

 • Els 15 anys d’experiència ens han permès col·laborar repetidament amb despatxos tècnics de gran nivell, amb els quals s’ha aconseguit establir la mateixa dinàmica i la compenetració ha permès donar el mateix resultat que el D&B.
 • La capacitat de prestar serveis en el procés de disseny i construcció és total. Apreu realitza a petició dels clients, des de la cerca d’espais per a implantar els negocis, fins al lliurament final de les obres, totalment acabades i legalitzada

 • El compliment dels objectius és bàsic en el servei integral que s’ofereix, així com aconseguir la major qualitat en el disseny i l’execució per a la satisfacció del client.
 • Cerca de l’espai

 • Assessorament en fase projectual
 • Projecte bàsic

 • Llicències i tràmits amb l’administració

 • Projecte executiu: desenvolupament dels conceptes i interiorisme

 • Valoració econòmica de l’obra

 • Planificació i presentació de cronograma de l’obra

 • Control d’obra i coordinació de gremis

 • Control de qualitat: coordinem, tots aquells assajos i els lliurem a la DF dins de la documentació final d’obra.

 • Legalitzacions
 • Assistència Tècnica

EL NOSTRE EQUIP

Som un equip multidisciplinari amb una dilatada experiència en construcció i àmplies eines en els àmbits del disseny interior, l’arquitectura i la producció d’espais expositius.

*equip directiu

PERE RESTREPO

Arquitecte Tècnic
Administrador

pere.restrepo@apreu.es

VÍCTOR SALLENT

Enginyer Industrial
Director Retail

victor.sallent@apreu.es

JOSEP AGUILERA

Sobrestant O.P. i Construcció
Director Edificació

josep.aguilera@apreu.es

ELISABET HIDALGO

Graduada Tributaria
Directora Financera

eli.hidalgo@apreu.es

WILLIAM ROBINSON

Arquitecte Tècnico
Director Estudis

william.robinson@apreu.es

Som coneguts per ser especialistes en obres de retail. Fem botigues, dins i fora de centres comercials, de qualsevol mena de volum, des d’un corner en un edifici comercial fins a un local de gran superfície.

PROJECTES

Hem estat treballant en moltes parts. Aquí portem un breu resum d’alguns dels projectes més significatius en els quals hem col·laborat.

C/ CA L’ALEGRE DE DALT, 55 BIS

08024 BARCELONA

TEL. +34 932 015 787

info@apreu.es

CONTACTI AMB  NOSALTRES

OMPLI AQUEST FORMULARI I ENS POSAREM EN CONTACTE EL MÉS AVIAT POSSIBLE

  Atenció! Marca aquesta casella si vols enviar el formulari

  En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de APREU DESIGN, SL amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.
  L'informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d'aquests, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.
  En el cas que es produeixin canvis en alguna de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.
  L'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de APREU DESIGN, SL, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a C/ CA L'ALEGRE DE DALT 55 BIS,08024 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic INFO@APREU.ES.